251. İTÜ Günü Fakülte Töreni

by Afşin Baran Bayezit | Haz 11, 2024

Geleneksel “İTÜ Günü” etkinlikleri kapsamında, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Meslekte 30., 20. ve 10. Yıl Mezunlar Günü ile İTÜ GİMDER 10. Mezunlar Günü Törenimiz, değerli mezunlarımız, aileleri, akademisyenlerimiz ve sektör temsilcilerimizin katılımlarıyla 26 Mayıs 2024 Pazar günü, Fakültemiz Prof. Dr. Kemal Kafalı Konferans Salonu ile Orta Bahçemizde gerçekleştirilmiştir.

Törende açılış konuşması Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer Kemal KINACI tarafından gerçekleştirildi.

(Resimleri tam boylu görmek için üstüne tıklayabilirsiniz.)

_DSC7687

İTÜ GİMDER Başkanı Haluk ÇOBAN’ın konuşması ile devam edildi.

_DSC7708

Gemi Mühendisleri Odası (GMO) Başkanı Bülent HÜSEYİNOĞLU’nun konuşması ile devam edildi.

_DSC7719

T.C. Üsküdar Belediye Başkanı, 20. Yıl Mezunumuz Sinem DEDETAŞ’ın Mezunlar Adına Konuşması ile devam edildi.
IMG_3114

Konuşmaların ardından T.C. Ulaştırma Bakanlığı Eski Müsteşarı, Büyükelçi, Kaptan Suat Hayri AKA’nın Nostalji Dersi ile devam edildi.

IMG_3138

İTÜ GİMDER tarafından verilen ödül ve plaketler ile Meslekte 30., 20. ve 10.Yılını dolduran Fakültemiz Mezunlarına anı belgeleri takdim edildi.

_DSC7868

Fakültemiz Orta Bahçesinde Aile Fotoğrafı çekilerek, ikrama geçildi.

_DSC5092