Kore'deki Samsung Heavy Industries Ar-Ge Tesisleri Semineri: Mekatronik, Robotik, Otonom Deniz Sistemleri, Gemi ve Nakliye Teknolojilerindeki Potansiyelinizi Açığa Çıkarın

SEMİNER ÖZETİ: Bu seminer size Samsung Heavy Industries'in (SHI) Güney Kore'deki son teknoloji Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) tesislerine ve oradaki çalışmalara benzersiz bir bakış açısı sunacaktır. Etkinlikte robotlar, otonom gemi, ilgili yazılım ve donanım teknolojileri ve gemi mühendisliği üzerinde durulacaktır. Samsung’un deniz teknolojisinin geleceğinin şekillendirilmesinde ne kadar önemli rol aldığı sebepleriyle paylaşılacak olup, yeni teknolojilerin öncü tarafında rol oynamak isteyen öğrenciler için önemli bir fırsattır. Katılımcılar, Samsung Autonomous Ship System (SAS), gemi endüstrisinde robotik alandaki gelişmeleri ve gemi inşaatı/dizaynı ile ilgili uygulamalarını ilk elden öğreneceklerdir. Öğrencilerimizin ayrıca, tüm potansiyellerini keşfederek dünyanın dört bir yanındaki deniz endüstrisini ilginç bir sunum eşliğinde dinlemek, konuları karşılıklı tartışabilmek ve Samsung Tersanesi Kore'de işe alınma imkanı elde edebilmek amacıyla bu konferansa katılmaları faydalı olacaktır.
Seminer Tarihi         : Saat 11:30, 22 Mayıs 2024 ÇARŞAMBA
Seminer Yeri            : İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fak. Prof. Kemal Kafalı Konferans Salonu

İletişim:
Dr. Ögr. Üyesi İsmail Bayezit
bayezit@itu.edu.tr

Seminer broşürüne bu linkten ulaşabilirsiniz.