Fakültemiz 40., 30. Ve 20. Yıl Mezunlar Günü ile İTÜ GİMDER 8. Mezunlar Günü Töreni 26 Haziran Pazar günü akademisyenlerimiz, mezunlarımız ve değerli sektör temsilcilerinin katılımları ile fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi.

DSC_0161

Törende açılış konuşması Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Emin KORKUT tarafından gerçekleştirildi.

DSC_0167

İTÜ GİMDER adına konuşma İTÜ GİMDER Başkanı Sayın Haluk ÇOBAN tarafından gerçekleştirildi.

DSC_0174

Ardından, Türk Loydu Vakfı Vasıflandırma ve Eğitim Bölümü Müdürü Sayın Erdal GEDİKOĞLU'nun mezunlar adına konuşması ile devam edildi. Konuşmasından sonra, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Emin KORKUT tarafından kendisine plaketi takdim edilmiştir.

38424BDF-EA67-4ABC-BDC1-123110CCB49E

Ak Parti Kars Milletvekili, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet ARSLAN'ın değerli konuşmaları ile törenimize devam edildi. Kendisine plaketleri, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Emin KORKUT tarafından takdim edildi.

DSC_0201

DSC_0479

Nostalji Dersini, Emekli Öğretim Üyemiz Sayın Prof. Dr. Abdi KÜKNER tarafından verildi ve kendisine plaketleri takdim edildi.

DSC_0510

Ardından İTÜ GİMDER tarafından değerli sektör temsilcileri ve sponsorlara plaketleri takdim edildi.

Sırası ile 40., 30. ve 20. yıl mezunlarımız sahneye davet edilerek hatıra fotoğrafları çektirildi. Fotoğrafların ardından, misafirlerimiz fakültemiz bahçesindeki ikrama davet edilerek törenimiz sonlandırıldı.

DSC_0543

DSC_0244