Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde Savunma Sanayii alanında faaliyet göstermekte olan Askeri Fabrika ve Tersane İşletme A.Ş. (ASFAT), uzun vadede yetişmiş personel ihtiyacının karşılanması ve sektöre nitelikli insan kazandırılması amacıyla bir Uzman Yetiştirme Programı planladığını Fakültemizle paylaşarak, akademik başarı sıralamasında ilk 10’da yer alan veya ulusal ya da uluslararası organizasyonlarda projeleriyle derecesi girmiş öğrencilerimizi sürece katma niyetini ifade etmiştir. Geçen sene mezun olmuş ve bu sene mezun olacak öğrencilerden iki ayrı grup oluşturulmasıyla süreç başlayacaktır. Eğitim programı daha çok iş başında eğitim şeklinde olacak, eğitim sonrası adayların istihdamı yapılacaktır.

Yukarıda belirtilen şartları sağlayıp programa katılmak isteyen Fakülte mezunlarımız ya da öğrencilerimiz gemi.dekanlik@itu.edu.tr adresine özgeçmişlerini 14 Temmuz 2021 (Çarşamba) tarihine kadar iletebilirler.