Eki 2019
Suat Hayri AKA Teşekkür Plaketi Takdim Töreni

İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesinde 12 yıl Gemi İşletmeciliği konusunda ders veren ve Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi görevine getirilen, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı eski müsteşarı Sayın Suat Hayri AKA’ya, Fakültemize ve Denizcilik Sektörüne yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunmak üzere teşekkür plaketi takdim törenimiz, fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

toren_1
Törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamış ardından açılış konuşması Dekanımız Prof. Dr. Ahmet ERGİN tarafından gerçekleştirilmiştir.

toren_3

toren_2
Ardından Argela CEO'su Bülent KAYTAZ ve Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki ÇAKIR konuşmalarını geçekleştirdi.

toren_4
İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARACA'da konuşmalarıyla törenimize katıldı.

toren_5
Suat Hayri AKA “Denizcilik ve Deniz Ticaretine Güncel Bir Bakış” konulu konuşmalarını gerçekleştirdi.

toren_6
Suat Hayri AKA’ya teşekkür plaketleri Dekanımız Prof. Dr. Ahmet ERGİN ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KARACA tarafından takdim edildi.