May 2019
2019 İTÜ Günü Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Töreni

İTÜ Günü çerçevesinde İstanbul Teknik Üniversitesi, Gemi İnşaatı Ve Deniz Bilimleri Fakültesi 40., 30. ve 20. yıl mezunlar günü ile İTÜ GİMDER 7. mezunlar günü törenleri, değerli mezunlarımızın ve öğretim üyelerimizin katılımlarıyla, 5 Mayıs 2019 tarihinde Fakültemizde gerçekleştirildi.

IMG_3508
Törenin açılış konuşması Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet ERGİN tarafından gerçekleştirildi ve İTÜ GİMDER adına İTÜ GİMDER Başkanı Sayın Haluk ÇOBAN'ın konuşması ile devam edildi.

IMG_3528
Mezunlar adına konuşma, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Sayın Şükrü Fazıl UZUN tarafından gerçekleştirildi.

IMG_3547
Nostalji dersi, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Oral ERDOĞAN tarafından verildi.

Picture2
Fakültemize büyük katkılar sağlamış değerli, merhum hocalarımız, Prof Dr. Kemal KAFALI, Prof. Dr. Tarık SABUNCU, Prof. Teoman ÖZALP ve Prof. Mesut SAVCI'nın  isimlerinin fakültemizdeki önemli mekanlara verilmesinin takdimi gerçekleştirildi.

IMG_3400
Sayın Dekan Prof. Dr. Ahmet ERGİN tarafından Sayın Şükrü Fazıl UZUN ve Sayın Oral ERDOĞAN'a plaketleri takdim edildi. İTÜ GİMDER tarafından ise Gemi İnşa ve Makinaları Yüksek Mühendisi Sayın Şevki BAKIRCI’ya  “Yaşam Boyu Onur Ödülü”, Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cem MELİKOĞLU, Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Genel Sekreteri Sayın Mehtap KARAHALLI ve DNV GL Türkiye Müdürü Sayın Ahmet ONURSAL'a plaketleri takdim edildi.

IMG_3775
Törenimiz, 40., 30. ve 20. yıl mezunlarımızın anı belgelerinin, hediyelerinin takdimi ve fakültemiz ortabahçesindeki ikram ile son buldu.

IMG_3833