May 2018
STAJ BAŞVURU SÜRECİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında merkezi staj sistemine geçiş sürecinde öğrencilerimizin mağduriyetlerinin önüne geçmek için uygulanmayan süresinde belge teslim kuralı, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci staj sözleşmesinde yapılan güncellemeler doğrultusunda uygulanmaya alınmıştır.

Staj başvuru sürecinde yapılan güncelleme doğrultusunda, öğrencilerimiz staj başvurularını en geç staj başlangıç tarihinden 15 gün önce gerçekleştirmeli, staj başvuruları sırasında ürettikleri öğrenci staj sözleşmesi ve staj başvuru formunun (Ek-1) imzalı hallerini en geç staj başlangıç tarihinden 5 gün önce https://portal.itu.edu.tr web adresi aracılığıyla sisteme yüklemelidir.

Süresinde gerçekleştirilmeyen başvuru ve belge yükleme sorunları için İTÜ Mazeretlerin Kabulü ve Mazeret Sınavlarının Yapılış Esasları şartları aranacak, şartları sağlamayan başvurular işleme alınmayacaktır.

Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için söz konusu kurallara önemle dikkat etmeleri rica olunur.

Öğrenci staj sözleşmesi