Mar 2018
5. GEMİ MÜHENDİSLİĞİ GÜNLERİ 14-15 MART 2018

5. GMG Afiş_Kucuk

İTÜ Gemi Mühendisliği Kulübü, İTÜ öğrencilerinin saygınlığını artırmak, onları sektöre hazır olmaları ve okul hayatlarında daha bilinçli olmalarını sağlamak amacıyla ‘Kariyerinin Dümenine Geç!’ sloganıyla düzenlediği etkinliklerden birisi olan Gemi Mühendisliği Günleri 14-15 Mart 2018’de İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde!

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nin uzmanlık kulübü olan Gemi Mühendisliği Kulübü, İTÜ öğrencilerinin saygınlığını artırmak ve öğrencilerin sektöre hazır olmaları ve okul hayatlarında daha bilinçli olmalarını sağlamak görevlerini kendine misyon edinerek düzenlediği etkinliklerden birisi olan Gemi Mühendisliği Günleri’nin 5.’sini düzenlemeye hazırlanıyor. Sektördeki her şirketin ve her çalışma alanının öğrencilere sunulabilmesine ve katılan şirketlerin sektör hakkında istekli, Teknik Üniversite’nin eğitimini alarak kendilerini geliştirmiş öğrencilerle staj ve iş olanağı hakkında konuşulabilmesine ortam hazırlayan bu etkinlik her sene daha da güçlenerek devam etmekte ve öğrenci-sektör ilişkisini daha da pekiştirmeyi amaçlamaktadır.

14-15 Mart 2018 tarihli 5. Gemi Mühendisliği Günleri seminerlerle geçecek ilk günün ardından öğrenci ve şirketlerin sohbetlerine imkan sağlayacak stantlar ile İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleşecektir.